(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä , PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Muurameen osaavaa lähettämötyöntekijää

Työnkuva:

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti varastonhallintaan liittyvät tehtävät kuten  lähetys, varastonhallinta sekä kuljetusten tilaukset sekä asiakaspalvelu. Tämän lisäksi saapuvan tavaran vastaanotto ja pakkaus voi kuulua toimenkuvaasi. 

Toivomme sinulta:

Ripeää ammattitaitoista työotetta sekä positiivista asennetta työntekoon. Varastolla työskentelyssä eduksi on hyvä fyysinen kunto, trukinajo- ja tietotekniset taidot. Olethan reipas ja innokas työntekijä. Sinulla on motivaatiota tehdä työsi hyvin ja huolella. Tulet toimeen kaikkien kanssa ja arvostat hyvää työilmapiiriä. Kielitaito katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Mukavan työpaikan suomalaisessa yrityksessä. Saat toimia hyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa monipuolisessa työtehtävässä. Töitä on aluksi heinäkuun loppuun täydellä työajalla. 

Hakuprosessi:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Oletko sinä etsimämme henkilö? Haethan pian!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi