(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä (PIKAHAKU)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme pitkään alalla toimineelle kansainväliselle asiakasyrityksellemme reipasta

Lähettämötyöntekijää (PIKAHAKU)

Tässä tehtävässä tulet hoitamaan tavaran vastaanottoa, lähettämistä ja varaston ylläpitoa. Osaamisen kehittyessä tehtävään voidaan liittää myös halukkuuden mukaan tuotannollisia tehtäviä.

Otat vastaan tilauksia ja vastuullesi kuuluu myös erilaisia varastotehtäviä. Seuraat varastosaldojen tilannetta ja teet tuotetilauksia, noudat ja lähetät tuotteita sekä osallistut varaston hoitoon ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Toivomme, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, kädentaitoja ja olet innokas omaksumaan uutta.

Mitä odotamme sinulta?

- Aikaisempaa varastoalan työkokemusta
- Ahkeraa asennetta
- Kokemus varastojärjestelmistä katsotaan eduksesi
- Suomen kielen lisäksi kykenet työskentelemään myös englannin kielellä

Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Lähettämötyöntekijä (PIKAHAKU). Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja etenemme soveltuvien henkilöiden osalta haastatteluihin nopealla aikataululla.

Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki, s-posti inga.koivumaki@temp-team.fi tai puh. +358 40 719 1713.