Lähettämötyöntekijä (Pälkäne)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Asiakkaamme on Suomen johtava raudoitustuotteiden ja -palveluiden toimittaja. Asiakkaamme tavoitteena on parantaa betoniteollisuuden kilpailukykyä tuomalla markkinoille uusia tuotteita ja palvelumuotoja. Asiakkaamme liiketoiminta perustuu tiiviiseen asiakasyhteistyöhön. Heidän tavoitteenaan on myös kehittää jatkuvasti henkilöstöä ja toimintamenetelmiä.

Haemme nyt asiakkaallemme

LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ 

tehtaalle Pälkäneelle.


Työtehtävät muodostuvat erilaisista logistiikan tehtävistä, kuten tavaran pakkaaminen ja vastaanotto sekä rahtikirjojen laatiminen. Työtä tehdään osittain myös tuotannossa, jossa pääset käyttämään erilaisia tuotantokoneita. Työssä käytetään myös trukkia ja siltanosturia lopputuotteiden ja raaka-aineiden siirtämiseen.

Saatat olla uusi vahvistus lähettämön työporukkaan, jos tunnistat itsesi seuraavista:

 • olet ahkera, oma-aloitteinen ja tiimityötaitoinen
 • teet työtä tarkasti ja olet huolellinen
 • tykkäät myös fyysisestä työstä
 • sinulla on nykyaikaset IT-taidot, mm. MsOffice, SAP


Odotamme hakijalta aktiivista ja positiivista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmoraalia ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. 

Tässä tehtävässä ratkaisee hyvä asenne ja aktiivinen ote sekä työhön sitoutuminen, ei niinkään pitkä kokemus. Eduksi toki katsomme, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työtehtävistä tai lähettämö/logistiikka -kokemusta. Eduksesi katsomme myös trukin ja siltanosturin ajotaidot.

Asiakkaamme tarjoaa aluksi määräaikaisesti töitä jopa ensi syksylle asti täysipäiväisesti. Mahdollisuuksien mukaan ja työtilanteen salliessa työt saattavat jatkua pidempäänkin.

Työt alkavat helmi-maaliskuussa sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kaksivuorotyö, joten olethan valmis vuoroviikoin työskentelemään joko aamu- tai iltapainotteisesti. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Oman auton käyttömahdollisuus on oleellista, koska työpaikalle ei ole julkisia kulkuyhteyksiä.

Kiinnostuitko asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=704 

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1418517
 • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Nina Koskinen (nina.koskinen (a) alenconsulting.fi)
 • Puhelin: 050 555 0392
 • Sijainti: Pälkäne, Pirkanmaa