(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä, Novart Oy
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Novart Oy:lle tehokasta tekijää työskentelemään lähettämössä.
Edellytämme hakijoilta hyvää motivaatiota, sitoutuneisuutta opetella uusia tehtäviä, kykyä toimia ryhmässä sekä oma-aloitteisuutta. Kyseessä on 2-vuorotyö ja hakijalle olisi hyvä olla valmius 3-vuorotyöhön. Lähettämössä työskentely vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa.

Novart on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja. Novart valmistaa Ala Carte- ja Petra keittiökalusteiden lisäksi kylpyhuonekalusteita ja muita kodin kiinteitä säilytyskalusteita.  Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Novart kuuluu kansainväliseen Nobia konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Novart Oy:n  tuotanto- ja logistiikkatoiminnot sijaitsevat Nastolan tehtaalla. Nastolan tehtaan yhteydessä toimivat myös yhtiön hallinto, yritysmyynti- sekä osa kuluttajamyynnin toiminnoista. Yhtiön muut toimipisteet sijaitsevat on Forssassa, Vantaalla, Oulussa ja Tampereella. Näissä toimipisteissä on kuluttajamyyntimme toimintoja. Novart Oy:n henkilöstömäärä on noin 400 työntekijää, joista noin puolet työskentelee tuotannossa. Toimihenkilöitä ja asentajia meillä työskentelee noin 100 henkilöä.

Katso Novartin lähettämössä työskentelevän Jessen ajatukset työstään:
https://www.youtube.com/watch?v=QTD-KiYruyI

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan motivoituneeseen porukkaan, täytä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Mikäli tietosi ovat jo meillä, soita suoraan Nellylle
p. 044 7283773

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.