Lähettämötyöntekijä Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme nyt varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön lähettämöympäristön työtehtäviin. Tarjoamme kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työn, sekä mahdollisuuden edetä työssä annettujen näyttöjen perusteella laajempiin ja vastuullisempiin työtehtäviin.

Keitä me olemme?

Me Baronalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisia työpaikkoja sisälogistiikan parista kaikenikäisille työnhakijoille läheltä Mäntsälän keskustaa. Kaikki työntekijämme saavat kirjallisen työsopimuksen, Kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, luotettavan palkanlaskennan, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen työhön. Logistiikkakeskuksen työnjohtomme ja HR-yksikkömme ovat työntekijöiden tukena koko työsuhteen ajan ja tarjoavat apua työelämän haasteisiin.

Lähettämön ja siihen kuuluvan terminaalin työtehtäviin kuuluvat varastolta lähtevän tavaran järjesteleminen sekä valmistelu kuljetusta varten. Työpäivät pitävät sisällään saapuvan tavaran vastaanottoa, kappaletavaran jakoa asiakaskohtaisiin rullakoihin, rullakoiden kelmuttamista automatisoituja kelmutuskoneita käyttäen sekä lähetysalueen järjestelyä. Työtehtävissä menestyminen vaatii varaston prosessien tuntemusta sekä vastuullista ja oma-aloitteista työotetta, jotta kaikki lähetykset saadaan ajallaan valmiiksi. Työvuorot sijoittuvat 06.00 - 22.00 aikavälille ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta satunnaiset viikonloppuvuorotkin ovat mahdollisia.

Mitä toivomme sinulta?

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen ja kykenet suoriutumaan työtehtävistäsi tarvittaessa myös itsenäisesti. Työntekijänä olet ehdottoman vastuuntuntoinen ja sitoutunut tuotannon läpiviennin varmistamiseen, etkä kavahda karskimpaakaan työporukkaa. Toivomme sinulta myös kiinnostusta itsesi ja työympäristösi kehittämiseen, sekä työnkuvasi ja vastuualueesi laajentamiseen. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi meille heti! Juuri sinä saatat olla seuraava jäsen kasvavassa nuorten nousevien osaajien sekä pitkän linjan ammattilaisten joukossamme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255721
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä