Lähettämötyöntekijä Hankoon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021

Onko Digia Enterprise -ohjelma tuttu sinulle? Oletko kuin kotonasi lähettämön kiihkeässä ilmapiirissä?

Jos näin on, niin tässä juuri sinulle uusi vauhdikas työpaikka Suomen kysytyimpien polkupyörien parissa!

Etsimme Helkama Veloxille Hankoon lähettämön työntekijää. Tässä nopeatempoisessa päivätyössä pääasiallinen tehtävänäsi on vastaanottaa lähettämöön tulevat tilaukset, tarkistaa kunkin tilauksen toimitusmahdollisuus ja vastata toimituksista sovitun prosessin mukaan. Teet myös lähtevistä tuotteista rahtikirjat.

Tärkein työkalusi on Digia Enterprise -ohjelma ja olet vastuussa varastopäällikölle.

Myös tärkein vaatimus on kyseisen ohjelman hallinta. Lisäksi olet tarkka ja nopea, uskallat tehdä päätöksiä ja toimia niiden mukaan, kykenet toimimaan sujuvasti muuttuvissa ja vaativissa tilanteissa ja hallitset kokonaisvaltaisesti toimintaympäristöäsi. Sinulla pitää myös olla hyvä suomen kielen taito.

Tehtävä on nyt määräaikainen ja siihen saat hyvän perehdytyksen sekä pääset osaksi Helkama Veloxin mahtavaa porukkaa. Työssä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkka määräytyy sen perusteella.

Hakea voit nyt heti ja tehtävään palkataan vaatimuksiin sopiva henkilö, kun sellainen on löydetty. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 9:00-15:00 välisenä aikana, puh 040 307 5404. Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524982
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hanko