Lähettämötyöntekijä Evertaste Oy:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021

Lähettämötyöntekijä Evertaste Oy:lle

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Etsimme Evertastelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen lähettämötyöntekijää työskentelemään valmiin tuotteen varastossa keskeytymättömään 2-vuorotyöhön.

Työnkuva on monipuolinen, sillä pääset tekemään niin listakeräilyä ja materiaalien hankintaa tuotantoon sekä sopimaan kuljetusliikkeiden kanssa kuljetuksista mahdollisissa poikkeustilanteissa. Työkaluinasi on sekä SAP että excel, joiden käyttöön opetetaan, mikäli ne eivät ole sinulle vielä tuttuja.

Sinulta tulisi löytyä hyviä yhteistyötaitoja, sillä työskentelet läheisesti sekä tuotannon että muiden sidosryhmien kanssa. Hyvät organisointitaidot sekä tarkka ja huolellinen työote ovat edellytyksiä työssä pärjäämiselle. Lisäksi hyvää paineensietokykyä tarvitaan, sillä välillä päivät ovat erittäin hektisiä.

Työskentelylämpötila on 6 astetta ja työkieli Evertastella on suomi (B1-taso). Englannin kieltä tarvitset SAP:n käytössä ja hygieniapassia tulisi myös löytyä.

Palkkaus on elintarvikealojen työehtosopimuksen mukainen ja töitä tehdään viitenä päivänä viikossa maanantaista lauantaihin. Hygieniapassi sinulta tulisi löytyä takataskusta.

Lähettämötyöntekijän työ on itsenäistä ja vaatii oma-aloitteisuutta. Yksin sinun ei tarvitse kuitenkaan työskennellä, sillä saat tueksesi ammattimaisen tiimin tuen, josta löytyy tekemisen meininkiä!

Hae jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, sillä haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä, muista liittää mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstökonsultit Maiju Nikkilä puh. 050 309 5366, e-mail maiju.nikkila@eezy.fi ja Jaana Puhakka-Tanke puh. 050 347 5325, e-mail jaana.puhakka-tanke@eezy.fi. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501556
  • Tehtäväalue: Varastotyöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa