Lähettämötyöntekijä Eskomaticille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Eskomatic Oy on vuonna 1976 perustettu alihankintakoneistamo.

Laaja asiakaskuntamme muodostuu mm. laitevalmistajien, metalli-, laboratorio-, ase- ja elektroniikka-alojen yrityksistä. Asiakaskuntamme koostuu asiakkaista jotka arvostavat laatua ja toimitustäsmällisyyttä sekä pitkäjänteistä molemminpuolista kannattavaa yhteistyötä.

----------

Mitä etsimme:

Haemme Eskomaticille logistiikan ammattilaista lähettämötyöntekijäksi. Pääset osaksi loistavaa tiimiä ja olet osallisena koko lähetysprosessia. Työnkuvaan kuuluu mm. kuormien suunnittelu, kuljetusten tilaus ja vaadittavien dokumenttien ja rahtikirjojen tekoa. Töitä tehdään yhdessä päivätyönä (7.00 - 15:30).

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijoilta logistiikka-alan koulutusta ja /tai vahvaa kokemusta lähettämötyöskentelystä. Työssä vaaditaan myös hyviä tietoteknisiä taitoja. Tehtävään haetaan tarkkaa ja huolellista tekijää jolla halu oppia myös uutta.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Nykyaikaisen ja hienon työympäristön. Toiset huomioonottavan työyhteisön. Vakituisia kokopäivätöitä alan edelläkävijältä. Perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviin. Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, kuitenkin huomioiden tekijän osaaminen ja työhistoria.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 25.01.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Christian Rönndahl
Eezy Henkilöstöpalvelut
0403075018
christian.ronndahl@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot