(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötyöntekijä asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Asiakkaamme on oman toimialansa ehdoton edelläkävijä, jonka tuotteet mullistavat maailmaa yksi kerrallaan.

 

Työn kuvaus:
Haemme nyt heidän osaavaan ja kasvavaan joukkoonsa lisävahvistusta lähettämötyöntekijän muodossa. Työ on kokoaikaista päivätyötä. Määräaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa.

 

Toivomme sinulta:
Lähettämötyöntekijän tehtävässä numerotarkkuus, ripeys ja huolellisuus ovat työssä pärjäämisen kannalta ehdottomia ominaisuuksia, joita haemme. Sujuva englannin kielitaito on perusedellytys, muu (mm. kiina, saksa, ruotsi) kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme aikaisempaa kokemusta nopeatempoisesta lähettämötyöstä sekä tietoteknistä osaamista.

 

Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ pitää sisällään raskaidenkin kappaleiden siirtämistä. Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja tehdä työt hyvin! Tehtävään saat hyvän perehdytyksen. Persoonana asiakkaamme työntekijäperheeseen sopii henkilö, joka on oma-aloitteinen, sosiaalinen ja jolla on kyky priorisoida tehtäviä.

 

Tehtäviisi kuuluu:
Työssäsi hoidat niin kotimaan kuin ulkomaankin asiakaslähetyksiä. Valitun henkilön valmiuksien mukaan tehtävään voidaan sisällyttää mm. varastoinnin työtehtäviä.

 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyistä palkkaa sekä lounasedun.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 11.08.2019. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121 (29.07.2019 lähtien Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 0406872632).