(Poistunut julkaisusta)

Lähettämötukihenkilö Pouttu Oy:lle
Pouttu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsimme lähettämötiimiin tukihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, vastaamaan yrityksemme sujuvasta, päivittäisestä lähettämötoiminnasta.

Oletko hyvä hallitsemaan kokonaisuuksia ja pystyt tekemään nopeita päätöksiä asioiden sujumisen eteen? Olet luonteeltasi joustava, oma-aloitteinen ja nopea oppimaan uusia asioita. Kykenet priorisoimaan päivän työt määrätietoisesti ja kommunikoimaan sovitut asiat sekä muuttuvat tilanteet lähettämötiimille.

Työpäiväsi koostuu lähettämön töiden organisoinnista, resurssoinnista, huolto- ja lähiesimiestehtävistä. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, ymmärrystä logistiikasta ja keruunohjauksen tuntemuksesta, työ on osin fyysistä. Työ on vuorotyötä sisältäen lauantaivuoron. Sähkö-, automaatio-, tai metallialan koulutus, sekä trukin aikaisempi käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden ja logistiikan ammattilaiseksi. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja antavat: Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi ja Annika Rintamäki, 045 7881 7672, annika.rintamaki@barona.fi.