Lähettämöön tekijä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Työtä tarjolla ahkerille lähettämön tekijöille! Oletko sellainen? Jos, hae tehtävään ja tästä voi löytyä seuraava työpaikkasi!

Etsimme asiakkaallemme tekijää lähettämön tehtäviin.

Työ sisältää lähtevän tavaran pakkaamista ja lähettämistä sekä muita mahdollisia varastotehtäviä.

Työtä on tarjolla niin tavaran vastaanoton sekä purun kuin keräilyn ja lastauksenkin parissa. Arvostamme aiempaa trukkikokemusta sekä joustavaa asennetta ja valmiutta oppia uutta. Oma auto on hyvä olla käytössä, sillä työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme, että työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Tehtävät vaativat myös hyvää fyysisistä kuntoa sekä vähintään perustason atk-taitoja. Eduksi katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme työtä heinäkuun loppupuolelta alkaen, joilloin pääset hyvään perehdytykseen ja työtä on tarjolla mahdollisesti lokakuun loppupuolle saakka. Käytössä puualan tes.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi, tai liitä jo olemassa oleva profiilisi hakuun. Lähetä hakemuksesi 31.7 mennessä ja kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollinen ajankohta työn aloittamiselle. Lisätietoja tehtävästä antaa sanni.silkkari@personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Avainsanat: lähettämö, varasto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466136
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme