(Poistunut julkaisusta)

Lähettämön kausityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Avagro Oy on Laitilassa toimiva maa- ja puutarhatalouden erikoiskoneiden ja –laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Se on perustettu vuonna 1990. Päätuoteryhmiämme ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten-, marjojen- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Tavarantoimittajamme sijaitsevat useassa Euroopan maassa kuten Italiassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, sekä Israelissa ja Intiassa. Kaikki ne edustavat oman alansa ehdotonta kärkeä. Työntekijämäärämme on 8 ja liikevaihtomme n. 2,5 milj. €. Toimintamme on kannattavaa ja se on viimeisten vuosien aikana jatkuvasti laajentunut. Haluamme olla kustannustehokas ja asiantunteva, asiakkaitaan hyvin palveleva yritys.

Lisätietoa yrityksestä www.avagro.fi

 

Haemme nyt Avagrolle Lähettämön kausityöntekijää

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen monitaitoista tekijää. Työnkuvaan kuuluu myymälävarastosta huolehtiminen. Otat vastaan saapuvan tavaran, keräät lähetykset sekä pakkaat ne lähtevään kuormaan. Työssä pääset myös kehittämään taitojasi päätetyöskentelyssä sekä kun sinulla karttuu tuotetietoa, pääset avustavaan myyjän työhön tiskille.

Odotamme sinulta kokemusta/koulutusta metalli- tai maatalousalalta. Olet ahkera ja vastuuntuntoinen tekijä etkä pelkää tarttua uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin.

Tämä on hyvä mahdollisuus vaikka alan opiskelijalle.

 

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa ja kilpailukykyisen palkan. Työssä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä.

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai osoitteeseen veera.isoheiko@smilepalvelut.fi
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Veera Isoheiko puh: 050 467 0850

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 3.3.2019 mennessä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.