Lähettämön kausityöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Avagro Oy on Laitilassa toimiva maa- ja puutarhatalouden erikoiskoneiden ja –laitteiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut yritys. Se on perustettu vuonna 1990. Päätuoteryhmiämme ovat sadetus- ja kastelulaitteet, vihannesten-, marjojen- ja perunanviljelykoneet sekä nestelannoitteet. Tavarantoimittajamme sijaitsevat useassa Euroopan maassa kuten Italiassa, Espanjassa ja Benelux-maissa, sekä Israelissa ja Intiassa. Kaikki ne edustavat oman alansa ehdotonta kärkeä. Työntekijämäärämme on 8 ja liikevaihtomme n. 2,5 milj. €. Toimintamme on kannattavaa ja se on viimeisten vuosien aikana jatkuvasti laajentunut. Haluamme olla kustannustehokas ja asiantunteva, asiakkaitaan hyvin palveleva yritys.

Lisätietoa yrityksestä www.avagro.fi

 

Haemme nyt Avagrolle Lähettämön kausityöntekijää

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen monitaitoista tekijää. Työnkuvaan kuuluu myymälävarastosta huolehtiminen. Otat vastaan saapuvan tavaran, keräät lähetykset sekä pakkaat ne lähtevään kuormaan. Työssä pääset myös kehittämään taitojasi päätetyöskentelyssä sekä kun sinulla karttuu tuotetietoa, pääset avustavaan myyjän työhön tiskille.

Odotamme sinulta kokemusta/koulutusta metalli- tai maatalousalalta. Olet ahkera ja vastuuntuntoinen tekijä etkä pelkää tarttua uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin.

Tämä on hyvä mahdollisuus vaikka alan opiskelijalle.

 

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa työporukassa ja kilpailukykyisen palkan. Työssä mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on päivätyötä.

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:  

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä tai osoitteeseen veera.isoheiko@smilepalvelut.fi
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätietoa tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Veera Isoheiko puh: 050 467 0850

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi 3.3.2019 mennessä.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220150
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Laitila