(Poistunut julkaisusta)

Lähettämö-/varastotyöntekijä, Lip-Lap Laituri Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Lip-Lap on kotimainen perheyritys. Sen perusti Pentti Palotie vuonna 1965, ja tällä hetkellä Lip-Lap Laituri Oy:n omistaa hänen poikansa toimitusjohtaja Kimmo Palotie yhdessä kolmannen sukupolven kanssa. Nykypäivään kantaa myös innostunut ote uusien laiturimallien ja –ratkaisujen kehittämiseen. Lip-Lap toi muun muassa ensimmäisenä Suomessa markkinoille säädettävän pylväslaiturin, jonka uusin tuotesukupolvi on vieläkin yksi suosituimmista laiturimalleistamme.

Etsimme nyt lähettämö-/varastotyöntekijää pieneen varastoomme Vantaan toimipisteelle. 
Työsuhde alkaa mahdollisimman pian maalis-/huhtikuussa ja jatkuu ainakin heinä-/elokuun loppuun. Tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen tämän jälkeen.

Päätehtäviisi kuuluvat lähettämön työtehtävät, kuten tuotteiden keräys, merkkaus ja lähetys sekä muut varastopuolen työtehtävät. Työssä käytetään apuna myös trukkia. Työaika on arkisin klo 7-15:30, yhteensä 40 h/viikko + mahdolliset ylityöt sesonkina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ja reipasta asennetta, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Odotamme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme aiempaa trukinajokokemusta sekä ymmärrystä varastorutiineista. 

Tarjoamme mielekkään työn kotimaisessa ja luotettavassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin sekä mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työ- ja koulutuskokemuksestasi. 

Kaikki yhteydenotot tehtävästä seniorikonsultti Anette Tervakankaalta, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0271. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.