(Poistunut julkaisusta)

Lähettämö-/toimistotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme Pieksämäelle lähettämö-/toimistotyöntekijää.
Työt alkavat paikkoin ja työssä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Työt sisältävät lähettämiseen liittyviä tehtäviä, kuten esim. tilausten keruuta, lähetteiden ja laskujen tekoa sekä rahtikirjojen tekoa. Myös kuljetusten tilaaminen voi olla osa työtäsi.
Kun lähettämön puolella ei ole tehtävää, niin toimit myös toimiston puolella erilaisissa avustavissa toimistotehtävissä.

Lähettämön puolella tehtävät työt ovat jonkin verran fyysisyyttä vaativia.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, vuorot menevät limittäin ja ajoittuvat klo 7-19 väliselle ajalle. Kiireaikoina työtä saattaa olla myös viikonloppuisin, etenkin lauantaisin.

Jos koet olevasi tarkka, huolellinen ja itsenäiseen työhön kykenevä sekä pystyt tekemään myös fyysistä työtä, niin hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.