Lähde mukaan koulutukseen ja hanki itsellesi pitkäaikainen työ metalliteollisuudessa!
Dinolift Oy & Hydoring Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Nyt avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua syksyllä hitsaajan tai koneistajan tehtäviin asiakasyrityksissämme!

Hakijoilta emme edellytä metallialan kokemusta tai koulutusta. Aito kiinnostus metallialaan riittää ja halu kehittyä metallialan ammattilaiseksi hitsaajana/koneistajana. Mahdollisuus päästä hyvään ammattiin ja arvostettuun työpaikkaan noin vuodessa. Koulutuksen jälkeen voit siis työllistyä Baronan kautta määräaikaiseen työsuhteeseen Dinoliftille tai Hydoringille ja määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakituiseen työsuhteeseen yrityksessä.

Voit hakea Rekrykoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Rekrykoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

MITÄ REKRYKOULUTUS SISÄLTÄÄ?

Rekrykoulutusohjelma koostuu tiiviistä lähiopetusjaksosta sekä työssäoppimisesta yrityksessä. Kouluttajana toimii Novida. Lähiopetusjakso järjestetään Novidan tiloissa Myllykyläntie 8, 32201 Loimaa. Koulutus alkaa 30.9.2019.

Voit suuntautua opinnoissasi joko hitsaukseen tai koneistukseen. Koulutuksen aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen ajaksi voit hakea työttömyysetuutta, johon olet oikeutettu.

Lue viime syksynä Metallimestari-koulutuksen käyneen Ainon tarina tästä: https://careersblog.barona.fi/hevostenhoitajasta-metallimestariksi-aino-kouluttautui-nopealla-vaylalla-metallialan-toihin

Miten sinusta tulee Metallimestari?

Rekrykoulutuksen haku on kaksivaiheinen. Täytäthän Rekrykoulutuksen hakemukset alla olevassa järjestyksessä:

Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687338?locations=Loimaa&&announced=0&sort=1 (Tämä on koulutuksen varsinainen hakemus, jonka perusteella tehdään hakijavalinnat)

Täytä hakemuksesi Baronan järjestelmään oheisen "Hae"-painikkeen kautta

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Miika Lähteenkorva puh. +358504003817, miika.lahteenkorva@barona.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Koulutusvalintojen etenemistä voi seurata TE-palvelujen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Koulutus on työvoimakoulutusta ja opiskelijalle maksutonta

Lisätietoja hakemisesta Rekrykoulutukseen ja sen taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280382
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: +358408373728
  • Sijainti: Loimaa