Ladontaohjelmoija (SMD)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2021

Etsimme Enicsille ladontaohjelmoijaa SMD-osastolle.

Tehtävän sisältö:

- Tuotekohtaisten ladontaohjelmien teko ja ylläpito pintaladontalinjoilla.

Pintaladontakoneiden ladontaohjelmat tehdään asiakkaan määrittelyjen (osaluettelo, sijoittelukuva, koordinaatit ym.) mukaan ja niitä ylläpidetään tai muutetaan ulkoisten tai sisäisten muutosten vuoksi (ECO, reklamaatiot). Muutoksia  tehtäessä on huomioitava muutosilmoitusten (ECO) voimaantulo.

- GF:ien opetus offline-asemalla.

- Erilaisten pintaladonnan dokumenttien ja ohjelmien varmuuskopioiden ylläpito sekä muita ylläpitotehtäviä (stensiilit, PDB-tietokanta).

- aktiivinen osallistuminen osaston kehitys- ja tuottavuusprojekteihin SMD:n tukiorganisaatiossa.

Vaatimukset:

Jotta suoriutuisit tehtävästä mahdollisimman hyvin, sinulta vaaditaan tuotannonohjausjärjestelmän osaamista, komponenttituntemusta, englanninkielen ja tietotekniikan hallintaa sekä CAD/CAM -tiedostojen tulkintaa. SMD:n ladontaohjelmoijan työ vaatii tekijältään myös suurta vastuunottoa ja järjestelmällisyyttä. Tehtävän minimivaatimus on, että olet aiemmin tehnyt SMD-töitä ja sinulla on ainakin käsitys ko ohjelmoinnista sekä hyvä oppimimiskyky.

Työ tehdään offline, joten henkilöllä pitää olla hahmotuskyky, miten muutokset vaikuttavat ohjelmiston muihin alueisiin.

Etsimme tehtävään henkilöä lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus määräytyy osaamisen tason mukaan. Hae tehtävää heti oheisen linkin kautta ja muista liittää mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä Eezyn toimistoon.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot