(Poistunut julkaisusta)

Ladontakoneen ohjelmoija Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Oletko toiminut tai toimitko SMA-operaattorina elektroniikkateollisuudessa?
Jos olet, niin tässä olisi sinulle seuraava askel:

Enicsillä on nyt paikka auki ladontakoneen ohjelmoijalle. Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa ja tehtävä alkaa määräaikaisena, mutta vakinaistunee.
Odotamme sinulta
Hakijalla pitäisi olla aiempaa kokemusta elektroniikan valmistuksesta. Lisäksi tärkeää on pintaliitosprosessien tuntemus eli olet toiminut esimerkiksi pintaliitoskoneen hoitajana (SMD /SMA operaattorina). Ehdoton etu on kokemus Siplace -koneiden ohjelmoinnista. Olet lisäksi energinen, kehittymishaluinen tekijä, joka tulee toimeen muiden kanssa ja jolle vuorotyö on mieleinen työaikamuoto.
Muut tiedot
Jos haluat päästä mukaan voimakkaasti kasvavaan, kansainväliseen yritykseen, hae tehtävää heti. Hyvin täytetty hakuprofiili nopeuttaa sen käsittelyä.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.11.2018 mennessä.