(Poistunut julkaisusta)

Laboratory Technician
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsimme Eurofins Expert Servicelle Espoon Otaniemeen reipasta laboratorioalan ammattilaista kemian laboratorioomme. Laboratoriossa analysoidaan hyvin erilaisia vaatimustenmukaisuuden testaamiseen, laadunvalvontaan sekä ongelmanratkaisuun liittyviä materiaalinäytteitä. Asiakaskuntana on mm. rakennusmateriaalien ja pakkausten valmistajat. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen laitekanta.

Laborantin tehtävänä on suorittaa standardien mukaisia kemiallisia analyysejä. Aluksi tehtäviin kuuluu erityisesti näytteiden esikäsittelyä, välinehuoltoa, näytteiden kirjaamista sekä muita laboratorion yleisiä tehtäviä. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus oppia erilaisten analyysilaitteiden käyttöä ja suorittaa itsenäisesti vaativiakin analyysejä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja päivittäinen työ tapahtuu yhdessä muun tiimin kanssa.

Pätevyydet

Edellytämme sinulta laboratorioalan peruskoulutusta (laborantti, AMK). Olet huolellinen, tarkka ja haluat ennen kaikkea oppia uutta. Tehtävä sopii hyvin myös työuransa alussa olevalle henkilölle.

Tehtävässä pärjäämiseen tarvitaan tietoteknisiä taitoja sekä englannin kielen kirjallista osaamista. Eduksesi katsotaan alaan liittyvä aiempi työkokemus ja testauslaboratorion laadunhallintajärjestelmän vaatimusten tunteminen. Laboratoriomme on akkreditoitu standardin SFS-EN ISO 17025 mukaan sekä FIMEA:n hyväksymä sopimuslaboratorio.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti.  Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä

saat soittamalla tiimipäällikölle Marja Tuomiselle, puh. 040 829 4568.
Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.11. 2020.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 48 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.