(Poistunut julkaisusta)

Laboratory Technician
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Tuotantotyöntekijä (Laboratory Technician), vasta-aineiden biotinylointi ja leimaus

Haemme vasta-aineiden biotinylointiin ja leimaukseen tuotantotiimiimme vakituista työntekijää, joka on kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yrityksessä.

Työtehtäviisi kuuluvat vasta-aineiden biotinylointi ja leimaus lopputuotteen tuotantoa varten johon liittyen erilaisten laboratoriolaitteiden käyttö, välinehuolto ja laatujärjestelmämme mukaisten dokumenttien täyttäminen.  Tuotantotiimimme työskentelee yksivuorotyössä.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.

Toivomme sinulta

  • Laborantin tai laboratorioalan tutkintoa
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (työohjeemme ovat suomeksi) ja perus IT-taitoja (MS Office)
  • Omaat taidot sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
  • Tarkkaa ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
  • Vuorotyövalmiutta

Eduksesi laskemme

Työkokemuksen kautta hankitun osaamisen kemian tuotanto- tai kehitystyöstä, liuosvalmistuksesta, pipetoinnista, immunomäärityksistä, normaalien analyysimenetelmien ja laboratoriolaitteiden käytöstä (mm. kromatografia).

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä työpaikassa, jossa

  • sinua odottavat mukavat kollegat
  • saat hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen
  • tuetaan henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriedulla sekä tarjoamalla mahdollisuuksia vapaa-ajan tapahtumiin
  • sijainti on hyvien kulkuyhteyksien varrella

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.