(Poistunut julkaisusta)

Laboratory Technician, vasta-aineiden biotinylointi ja leimaus
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Haemme vasta-aineiden biotinylointiin ja leimaukseen tuotantotiimiimme Laboratory Technician tehtävään vakituista työntekijää, joka on kiinnostunut työskentelemään kasvavassa yrityksessä.

Työtehtäviisi kuuluvat vasta-aineiden biotinylointi ja leimaus lopputuotteen tuotantoa varten, johon liittyen erilaisten laboratoriolaitteiden käyttö, välinehuolto ja laatujärjestelmämme mukaisten dokumenttien täyttäminen.  Tuotantotiimimme työskentelee yksivuorotyössä.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.

Toivomme sinulta

  • Laborantin tai laboratorioalan tutkintoa

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa (työohjeemme ovat suomeksi) ja perus IT-taitoja (MS Office)

  • Omaat taidot sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn

  • Tarkkaa ja vastuuntuntoista työskentelyotetta

  • Vuorotyövalmiutta

Eduksesi laskemme

Työkokemuksen kautta hankitun osaamisen kemian tuotanto- tai kehitystyöstä, liuosvalmistuksesta, pipetoinnista, immunomäärityksistä, normaalien analyysimenetelmien ja laboratoriolaitteiden käytöstä (mm. kromatografia).

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä työpaikassa, jossa

  • sinua odottavat mukavat kollegat

  • saat hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen

  • henkilöstön hyvinvointia tuetaan liikunta- ja kulttuuriedulla

  • sijainti on hyvien kulkuyhteyksien varrella

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Anu Hirvijärvi puhelimitse 040-7484194 tai sähköpostitse anu.hirvijärvi@radiometer.fi. 

Odotamme kuulevamme sinusta 28.02.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Täytä hakemuksesi Radiometerin Career-sivustolla.