(Poistunut julkaisusta)

Laboratory Technician, QC / kesätyöntekijä
Radiometer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Haemme kesätyöntekijöitä kemian tuotannon ja tukitoimintojen eri tehtäviin touko-elokuun ajaksi.

Korkea tuotelaatu on meillä aina etusijalla ja työntekijöidemme työturvallisuudesta huolehtiminen on päivittäisessä toiminnassa näkyvästi esillä. Haluamme, että voit lähteä kotiin yhtä terveenä kuin tulit aamulla töihin.

Työtehtävämme ovat hyvin ohjeistettuja, sillä kaikki työtehtävämme vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta, käytetäänhän laitteitamme potilasnäytteiden analysointiin. Teemme työmme hyvien tuotantotapojen mukaisesti ja sovellamme työssämme Lean-periaatteita.

Haemme tuotannon laadunvalvonnan tiimiimme Laboratory Technician tehtävään kesätyöntekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään kasvavassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Olet opiskelemassa laboratorioalaa tai jo valmistunut em. alalta. Tuleviin päätehtäviisi kuuluvat laadunvalvontatestaus ja raportointi. Tehtävän menestyksekkääseen suorittamiseen vaaditaan pipetointitaitoa ja laboratorioanalysaattorin käyttöä. Tehtävät vaativat valmiutta vuorotyöhön. Laadunvalvonta on työskentelyä laboratoriotiloissamme.

Omaat hyvät IT-taidot (MS Office), sujuvan suomen kielen (työohjeemme ovat suomeksi) ja olet tottunut tekemään tarkkuutta vaativia töitä. Sinulla on positiivinen asenne, halukkuutta oppia uusia asioita, hallitset toimimisen sekä tiimissä että itsenäisesti ja pystyt toimimaan kasvavassa tuotantoympäristössä.

Tarjoamme sinulle:

  • Hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtäviesi suorittamiseen

  • Oppia Lean-periaatteiden soveltamista päivittäisessä työssä

  • Arvokasta työkokemusta diagnostiikka-alalta

  • Kesätyöpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Katri Lehtonen puhelimitse 040 779 7679 tai sähköpostitse katri.lehtonen@radiometer.fi.

Odotamme kuulevamme sinusta 28.02.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä mahdollisesti ennen määräajan umpeutumista, joten toimi nopeasti. Täytä hakemuksesi Radiometerin Career-sivustolla. Toivomme, että pystyt aloittamaan kesätyössä heti toukokuun alussa ja että pystyt työskentelemään meillä elokuun loppupuolelle asti. Radiometer Turku Oy on tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin.