(Poistunut julkaisusta)

Laboratory Infrastructure & IT Application Specialist, Turku
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme nyt kansainväliselle lääketeollisuusalan asiakkaallemme Laboratory Infrastructure & IT Application Specialistia vuoden mittaiseen määräaikaisuuteen laboratorion tukitiimiin. Työ alkaa tammikuussa.

Tehtävä on asiakkaallamme täysin uusi, ja työnkuva mukautuu valitun henkilön osaamisen ja tiimin tarpeiden mukaisesti työn edetessä. Tehtävän tarkoituksena on tukea osastoja laitekannan laadussapito-, hallinnointi-, kalibrointi-, ennakkohuolto- ja kvalifiointitoimissa. Huolehdit työssäsi päivittäin, että toiminnan laatuedellytykset ovat kohdillaan ja tuet eri osastojen toimintaa.

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen ja kehittävän roolin yhdessä alansa arvostetuimmassa, kansainvälisessä yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään täysin uutta, vastuullista ja merkityksellistä tehtävää yrityksen sisällä ja osaksi laatutietoista alansa huippuammattilaisten tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu valmistus- ja laboratoriolaitteiden kalibrointi- ja ennakkohuoltopalveluiden keskitettyä hallinnointia ja ohjaamista, laitehuoltosopimuksien hallinnointia, sekä laitekvalifiointiprosessien tukitoimia. Työhön sisältyy myös tutkijoiden ja teknisen henkilökunnan ohjaamista ja työn koordinointia sekä kvalifiointiprosesseihin liittyviä dokumentointitehtäviä (mm. dokumenttien tarkastusta ja toimintaohjeiden laadintaa). Toimit työssäsi sujuvasti ja yhteistyökykyisesti eri sidosryhmien, sekä paikallisten että kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja toimit keskitetysti yhteyshenkilönä IT-osaston suuntaan.

Toivomme hakijoilta ylemmän toimihenkilön tehtäviin soveltuvaa tiedekorkeakoulututkintoa sekä teknistä laitetuntemusta mielellään laboratorio- ja valmistuslaitteista ja automaatiosta. Hyötyä tehtävässä toimimisessa on kemian alan tuntemuksesta, mutta erityisesti toivomme hakijoilta vahvaa IT-puolen osaamista. Työkielenä yrityksessä on englanti, joten valitulta henkilöltä odotetaan sujuvaa englannin ja suomen kielen osaamista niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Esimiestaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta tärkeässä asemassa, sillä tehtävään sisältyy tiimin työn koordinointia ja ohjaamista, sekä koulutustehtäviä tarpeen vaatiessa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Adeccon hakuportaalin kautta www.adecco.fi ja lisää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut tehtävään saman tien, joten toimi nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-15 HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi