(Poistunut julkaisusta)

Laboratory Engineer
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun. Haemme nyt mikrobiologiseen laboratorioon uuteen vakituiseen työsuhteeseen henkilöä

Laboratory Engineer -tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Tehtäväsi painottuvat mikrobiologisen laboratorion laitteiden huoltoihin, laitteiden ja niihin liittyvien tietojärjestelmien kvalifiointiin ja kvalifiointistatuksen ylläpitoon.
• Kvalifiointitoimenpiteet liittyvät laitteiden ja järjestelmien käyttöönoton sekä muutosten yhteydessä tehtäviin riskiarviointeihin, asennus- ja toimintatestauksiin sekä näiden dokumentaation hallintaan. Kvalifiointien määräaikaistarkastukset ovat myös osa toimenkuvaasi.
• Olet myös mukana laboratorion uusien laitteiden hankintaprosessissa ja käyttöönotossa ja teet tiivistä yhteistyötä validointiosaston kanssa.
• Osallistut myös käyttöohjeiden laadintaan, laitteiden kalibrointiin ja muuhun laboratorion toimintaan ja sen kehittämiseen soveltuvilta osin.


SINÄ
• Tehtävässä on keskeistä organisoitunut, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteisuuteen perustuva lähestymistapa laitteiden huollossa, hankinnassa, kvalifioinnissa ja käyttöönotossa sekä toiminnan jatkuvassa parantamisessa.
• Erinomaiset vuorovaikutustaitosi kompleksisessa toimintaympäristössä takaavat sujuvan yhteistyön talon sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Dokumentaatio laaditaan pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta suoriudut tottuneesti myös englannin kielellä työhön liittyvissä asioissa.
• Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa ja halua kehittää asiantuntemustasi.
• Työssä on eduksi lääketeollisuuden GMP- ja validointivaatimusten tuntemus.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Laboratory Manager Tuuli Virtanen, 16.1.  klo 15–16 ja 20.1. klo 12–13, puh. 0400 841 560.

Hae tehtävää 26.1.2020 mennessä.

 

Functional area: Quality
Seniority level: Professional
#LI-NOR