Laboratoriovastaava (mikrobiologia), Lapinlahti
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Valio Oy Lapinlahden aluelaboratorio toimii Lapinlahden tehtaan yhteydessä. Meillä työskentelee noin 30 laboratorioalan ammattilaista sekä mikrobiologisen että kemian laadunvalvonnan parissa. Palvelemme monipuolisella analytiikalla Lapinlahden tehtaan lisäksi myös muita Valion toimipaikkoja. 

Laboratoriotoimintaamme on kehitetty voimakkaasti viime vuosina ja voimmekin nyt tarjota upean tilaisuuden Valiojengissämme. Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen laboratoriovastaavaa mikrobiologiseen laadunvalvontaan.

Tehtävässä tulet vastaamaan toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä niin henkilöstön kuin mikrobiologian analytiikan osalta. Tiimissäsi työskentelee 12 henkilöä. Osallistut laboratorion tavoitteiden, toimintasuunnitelman ja budjetin laatimiseen vastuualueesi osalta sekä seuraat asetettujen tavoitteiden toteutumista. Yhdessä kollegoiden ja tiimin kanssa pääset osaltasi tukemaan tuotantoprosessejamme laadukkaan analytiikan ja asiantuntijuuden muodossa. Mielenkiintoa ja vaihtelua työhösi tuo myös työskentely muiden sidosryhmien kanssa kuten Valion tuotekehitys ja kansainvälinen vienti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

• Kokemusta ja kiinnostusta toiminnan johtamisesta ja esimiestyöstä tai näihin tehtäviin valmistavista tehtävästä

• Vahvaa mikrobiologian osaamista sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

• Rohkeutta, innostusta ja aktiivista otetta toimintatapojen kehittämiseen 

• Ennakoivaa havainnointikykyä ja toimintatapoja - kokemus systemaattisesta ongelmanratkaisusta on etu (esim. Lean)

• Muutosvalmiutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa

• Kykyä tehdä yhteistyötä joustavalla, vastuullisella ja positiivisella asenteella sekä kykyä kuunnella, mutta myös kykyä nostaa näkökulmia esille ja tehdä päätöksiä

Valio on työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Saat käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut, vaikuttamispaikan hyvässä tiimissä ja työyhteisössä sekä työtilat viihtyisässä ja modernissa laboratoriossamme.

Lisätietoja tehtävästä: Aluelaboratorioiden ryhmäpäällikkö Annakaisu Kuokkanen, puh 050 384 2952 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä (14.1, 19.1 ja 22.1 klo 15-16).

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon, kunnossapidon ja laboratorion tehtävissä. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.


Hakusanat: mikrobiologia, mikrobiologi, elintarviketieteet, elintarvikebiotekniikka, laboratorioesimies, laboratorioanalytiikka, analytiikan kehittäminen, työpaikat Lapinlahti, työpaikat Pohjois-Savo


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot