(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriotyöntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

HAEMME LABORATORIOTYÖNTEKIJÄÄ

METSÄ GROUPIN KEMIN TEHTAILLE

Mitä pääset tekemään?

Haemme Metsä Groupin Kemin tehtaalle laboratoriotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. sellun ja kartongin laatuun, tehtaan ympäristösuorituskykyyn ja prosessin tilan seurantaan liittyvä analysointi sekä niihin liittyvien analysaattoreiden mittaustarkkuuden seuranta.
Meillä on käytössä tehtäväkierto ja teemme työtä tiiminä tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja muiden Metsä Groupin tehtaiden laboratorioiden kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Millä vakuutat meidät?

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja tarkka työssäsi sekä haluat kehittää omaa osaamistasi edelleen. Sellu-/kartonkitehtaan tuotteisiin liittyvän analytiikan tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on laborantin tutkinto.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Groupissa työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaan laboratoriovastaava Päivi Nevanperä arkisin klo 13–15  alkaen 24.2. p. 050 387 5694

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 11.3.2020 asti. Onnea hakuun!