(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriotyöntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme Äänekosken Metsä Fibren biotuotetehtaalle

​Laboratoriotyöntekijää

Millainen työ sinua odottaa?

Pääset mukaan Metsä Fibren vuoden 2020 alussa käynnistyvään oppisopimusohjelmaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat käyttölaboratorion biotuotteiden laatuun ja prosessin tilan seurantaan liittyvät analysoinnit sekä niihin liittyvien mittalaitteiden mittaustarkkuuden seuranta. Työ on päivätyötä ja työskentelyn ohella toteutettava ammattitutkintoon tähtäävä koulutus kestää noin 18 kuukautta.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tutkinto laboratorio-, kemian- tai prosessitekniikan alalta (amk tai ammattikoulu). Aikaisempi kokemus laboratoriotyöskentelystä katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja tarkka työssäsi. Koet omaksesi myös rutiininomaiset työtehtävät. Haluat kehittää omaa osaamistasi edelleen.

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!’

Tuleva esimiehesi, kuitulinjan kehitysinsinööri Sanna Kyllönen mielellään tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimijäsenelle. Sanna on tavoitettavissa parhaiten to 14.11.2019 klo 14-15  ja to 21.11.2019 klo 14-15 numerosta 050 – 528 3989.

Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 26.11.2019 asti. Onnea hakuun!