(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Laboratoriotyöntekijä

 

Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinex Finland on osa tanskalaista Dinex-konsernia. Tehtaallamme Vihtavuoressa työskentelee 125 ammattilaista. Yhtiömme toimii 14 maassa ja työllistää n. 1400 työntekijää.

 

Tuotannon laadunvalvonta, tehtävän kuvaus:

 

Etsimme ammattitaitoista ja omatoimista laboratoriotyöntekijää laadunvalvonta- ja tuotannon tuotekehityslaboratorioon. Työt alkavat mahdollisimman pian. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen.

 

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset laboratorion tehtävät:

 

  • Tuotteiden analysointi, laaduntarkkailu ja tulosten kirjaaminen järjestelmiin
  • Raaka-aineiden vastaanottamiseen liittyvät tehtävät
  • Kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteiden ylläpito
  • Tuotteiden lähetyspapereista huolehtiminen
  • Laboratoriolaitteiden ylläpito
  • Laboratoriotarvikkeiden ja -kemikaalien hankinta laboratorioon ja tuotantoon sekä työvälineiden kunnosta ja riittävyydestä huolehtiminen

Tehtäviä räätälöidään osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Toivomme sinulta:

 

Soveltuva koulutus tehtävään on esimerkiksi laborantin, bioanalyytikon, laboratoriomestarin tai -analyytikon tutkinto. Toivomme, että sinulla on käytännön kokemusta teollisuudesta ja/tai teollisuuden laboratorioissa työskentelystä. Arvostamme erityisesti seuraavien laitteiden/menetelmien tuntemusta: AAS- ja ICP-OES -spektroskopia, röntgenfluoresenssi-spektrometri, hiukkaskoko- ja BET -analysaattorit, pH- ja viskositeettimittaukset.

 

Tehtävässä tarvitaan hyvää toimistojärjestelmien hallintaa (erityisesti MS Excel) sekä englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

 

Työ vaatii itsenäistä ja ripeää työotetta. Pidät monipuolisista tehtävistä ja olet valmis opettelemaan uutta – tehtävät ja vastuut lisääntyvät oppimisen myötä. Kehität oma-aloitteisesti työmenetelmiä tehokkaammiksi.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja antaa Development Laboratory Manager Mikko Hänninen, mkh@dinex.fi, 050 514 3783.

Hakemukset pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian. Hae kuitenkin viimeistään sunnuntaina 19.5.2019 lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen HR Managerillemme: Taira Matilainen, tam@dinex.fi, 0505907808.