(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriotyöntekijä, Piiloset (Lieto)
Piiloset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu lääkinnällisiä tuotteita kehittävä ja valmistava yksityinen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat yksilölliset silmälasilinssit, piilolinssien hoitonesteet sekä silmien hyvinvointituotteet. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa ja niitä viedään yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Piiloset tarjoaa myös sopimusvalmistus- ja laboratoriopalveluja erityisesti lääkinnällisten tuotteiden valmistajille. Katso lisää www.piiloset.fi / www.finnsusp.fi.

Liiketoimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme nyt LABORATORIOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Lietoon piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistusprosessiin.

Tuotantolaboratoriomme työt sisältävät liuosvalmistusta sekä laboratorion ylläpidollisia tehtäviä.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, ja aikaisempi työkokemus laboratoriopuolen työtehtävistä katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta innostunutta asennetta, halua oppia uutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta. Työ on fyysisesti raskasta, joten edellytämme hakijoilta myös hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus on töihin kulkemisen kannalta suotavaa.

Työtä tehdään arkisin viitenä päivänä viikossa, ja työvuorot voivat vaihdella nopeallakin aikataululla tilanteen mukaan. Odotamme hakijoilta siis joustavuutta työaikojen suhteen sekä mahdollisuutta työskennellä yhdessä, kahdessa tai mahdollisesti myös kolmessa vuorossa. Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella, minkä jälkeen se muuttuu vakituiseksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä sekä perehdytyksen työtehtäviin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen arkisin klo 9–15, p. 050 411 0740.