Laboratoriotyönjohtaja
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Laboratoriotyönjohtaja

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme nyt laboratorion työnjohtajaa kuitulaboratorioomme UPM:n tutkimuskeskukseen Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen 14.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tulevan esihenkilösi terveiset

”Haen laboratoriotoimintojen tiimiimme ennakkoluulotonta ja palveluhenkistä henkilöä, jolla on hyvät yhteistyö- ja esihenkilövalmiudet sekä vahva halu kehittää toimintaamme ja kehittyä omassa työssään. Pääset työskentelemään huippuanalytiikan parissa ja olet mukana kehittämässä uusia innovaatioita ja tuotteita uusille liiketoiminta-alueille. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä soveltamaan ja syventämään osaamistasi esihenkilötehtävissä sekä tutkimus- ja analyysipalveluissa.” – Kati Oinonen, laboratoriotoimintojen päällikkö 

Mitä teet

Kuitulaboratorioon sijoittuu monipuolisen mekaanisen massan testauksen lisäksi nanofibrilliselluloosan tuotanto, tuotteiden jatkokäsittely ja analysointi. Työssäsi pääset kehittämään oman laboratoriosi toimintaa sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä tutkimustiimien kanssa. Tutkimuskeskuksella toimimme ISO 17025 laatujärjestelmän mukaisesti ja yhdessä kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Olemme UPM:n suurin tutkimuskeskus, jossa on töissä n. 160 eri alojen ammattilaista. Tarkoituksenamme on korvata fossiilipohjaisia, uusiutumattomia raaka-aineita puupohjaisilla, uusiutuvilla, kierrätettävillä ja resurssitehokkailla vaihtoehdoilla. Biotalouden innovaatiot tarjoavat meille mahdollisuuden laajentua kokonaan uusille liiketoiminta-alueille fossiilisen talouden ulkopuolelle. Henkilökuntaamme yhdistää halu kehittyä, yhteinen arvopohja ja tiivis yhteistyö eri tiimien välillä.

Kuka olet:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava pätevyys sekä työkokemusta vähintään neljän vuoden ajalta

  • Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja esihenkilötaidot

  • Sinulla on hyvät IT taidot ja ISO 17025 laatujärjestelmän tuntemus

  • Olet joustava ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot

  • Hallitset suomen kielen ja pärjäät hyvin englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti

Eduksi luemme kokemuksen puuperäisten massojen laboratoriotestauksesta tutkimus- ja kehitystyössä, nanofibrilliselluloosan valmistuksesta ja testauksesta, lääkinnällisten laitteiden valmistuksesta, mikrobiologiasta ja menetelmien validoinnista.

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.  

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. 

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävistä antaa laboratoriotoimintojen päällikkö, Kati Oinonen 10.1. klo: 10-11 ja 17.1. klo: 15-16, puh. +358505315869, kati.oinonen@upm.com.   

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.01.2022 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.  

UPM on tupakoimaton työpaikka. 

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 18 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 8,6 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot