(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioteknikko
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Laboratorioteknikko LUTin konetekniikan osastolle

Laboratorioteknikko vastaa prosessien ja hankkeiden sujuvuudesta älykkäiden koneiden laboratoriossasekä näytteiden testaamisesta, tulosten dokumentoinnista, näytetestien raporteista, koealustoista ja laitteista laboratorion hankkeissa.

Tehtäviin kuuluu muun muassa: 

  • sähkö- ja elektroniikkatöiden sekä konetekninen tuki
  • laitteiden ja koelaitteiden käyttöönotosta ja toiminnasta vastaaminen käyttäjien ja tutkijoiden tukena
  • koelaitteiden ohjaaminen, rakentaminen, säätäminen ja käyttöönotto henkilökunnan ohjeiden pohjalta
  • tutkijoiden avustaminen sähkö- ja tietokoneliittymien kehittämisessä laitteiden käyttöä varten. 

Parhaat valmiudet tehtävään antaa alempi korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden kokemus vastaavista sähkötekniikan tehtävistä. Työssä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa sekä ohjelmisto-, laitteisto-ohjelmointi- ja internetosaamista; MatLabin, LabVIEW’n ja ohjelmoitavan logiikan tuntemus ovat eduksi. Tehtävässä tarvitaan lisäksi robotiikan ja automaation tuntemusta, perustietoja 3D-mallinnuksesta, mekaniikan vahvaa osaamista, kykyä käsitellä painavia esineitä sekä käyttää ja muunnella laboratoriolaitteita.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvia yhteistyötaitoja ja kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Laillistetun sähköasentajan tutkinto ja puolijohde-elektroniikan ja tasavirtalähteiden osaaminen ovat hakijalle eduksi. Arvostamme syvällisiä sähkö- tai konetekniikan ongelmanratkaisutaitoja.  

Työ alkaa mahdollisimman pian (tai sopimuksen mukaan) ja työpaikka sijaitsee Lappeenrannan korkeakoulukampuksella.  Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla yhden vuoden määräajaksi. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antavat tutkijatohtori Hamid Roozbahani, hamid.roozbahani@lut.fi, 040 678 3948 ja professori Heikki Handroos, heikki.handroos@lut.fi, 040 510 7599. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.11.2019 sähköisellä hakulomakkeella.