(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioteknikko tai laborantti
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

Haemme vesihuollon vedenpuhdistusosastolle Helsinkiin Pitkäkoskelle

LABORATORIOTEKNIKKOA tai LABORANTTIA

Me vedenpuhdistusosaston käyttölaboratoriossa otamme vuosittain runsaat 9 000 näytettä ja teemme yli 40 000 analyysiä talousveden laadun varmistamiseksi. Seuraamme myös vedenpuhdistusprosessin toimintaa.

Toimit laboratoriossa analysoiden talous-, raaka- ja prosessivesiä. Lisäksi otat näytteitä vesijohtoverkostosta ja ajoittain pohjavesistä. Osallistut myös näytteenoton ja analytiikan laadunvarmistuksen toteutukseen. Toimipisteesi sijaitsee Pitkäkosken vedenpuhdistuslaitoksella.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi laborantti tai laboratorioanalyytikko, ja muutaman vuoden kokemus vastaavista työtehtävistä. Lisäksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä sekä kokemusta laboratoriotietojärjestelmien käytöstä ja työskentelystä akkreditoidussa laboratoriossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriopäällikkö Tuula Laakso (tuula.laakso(at)hsy.fi tai puh. 09 1561 3317 ke 31.7. klo 9–11, to 1.8. klo 13–15 ja ma 5.8. klo 13–15). Haastattelut pyritään tekemään viikoilla 35–36.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 13.8.2019.