Laboratorioteknikko / Paroc, Parainen
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021


PAROC® tarkoittaa energiatehokkaita ja paloturvallisia kivivillasta valmistettuja eristeratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen, talotekniikan, laiva- ja offshore-teollisuuden ja muun rakentamisen tarpeisiin. Valmistamme tuotteemme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä ja toimitamme ne asiakkaillemme Eurooppaan ja muualle maailmaan tutuissa punavalkoraidallisissa pakkauksissamme. Tuotteidemme takana on 80 vuotta asiantuntemusta kivivillan tuotannosta ja asiantuntijoidemme teknistä eristeosaamista sekä innovaatioita. Owens Corning -konsernissa toimimme maailmanlaajuisessa mittakaavassa, mutta ihmiskeskeisesti. Henkilöstömme ja tuotteemme tekevät maailmasta paremman paikan. Lisätietoja verkossa: Paroc yrityksenä ja LinkedIn-sivuillamme.

Laboratorioteknikko

Kehitys- ja laadunvalvontalaboratoriomme on kivivillan testausmenetelmien moniosaaja. Se palvelee kaikkia Owens Corning Parocin kivivillan tuotantoyksiköitä ja sisäisiä asiakkaitamme, joita ovat mm. kehitystiimit, myynti ja markkinointi. Osana kansainvälistä organisaatiota olemme mukana tuotekehityksessä koko Euroopan tasolla.

Keskeisimmät tehtävät:

 • Työskentelet osana kehitysyksikköämme ja palvelet sisäisiä asiakkaitamme. Työskentelet teollisessa ympäristössä, tiiviissä yhteistyössä tehtaidemme kanssa. Työ painottuu erilaisiin eristemateriaalien tutkimus- ja testausprojekteihin.
 • Työ on luonteeltaan itsenäistä ja monipuolista eristemateriaalien testaustyötä sisältäen työn suunnittelua, testien suorittamista sekä raportointia.
 • Testimenetelmät pohjaututuvat standardeihin ja niistä tehtyihin työohjeisiin, joten työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta.
 • Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa laboratoriolaitteiston ylläpidosta ja huollosta. Tuet sisäisiä asiakkaitamme kehittämällä laboratorion testikyvykkyyttä ja ylläpitämällä erinomaista tietotaitoa erilaisiin testausmenetelmiin liittyen.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa AMK-tasoista rakennus-, laboratorioalan tai muuta vastaavaa teknistä koulutusta sekä katsomme eduksi aiemman työkokemuksen laboratoriotyöskentelystä. Tehtävä vaatii hyvän suomen ja englannin kielen taidon, jotka mahdollistavat vuorovaikutuksen laajan, sisäisen asiakaskunnan kanssa. Olet myös näppärä monenlaisten koneiden, laitteiden ja IT-järjestelmien kanssa ja hyödynnät niitä mielelläsi työssäsi. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tiimityötaitoja sekä innovatiivista lähestymistapaa ja kykyä kriittiseen ajatteluun.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä lämminhenkisen, positiivisen ja innovatiivisen työyhteisön, jossa sinun on mahdollisuus kasvaa ja laajentaa asiantuntijuuttasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakupainikkeen kautta 27.1.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1413646
 • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Henri Huopalahti (MPS)
 • Sijainti: Parainen, Varsinais-Suomi