(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioteknikko - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Kehitämme asiakkaidemme kanssa hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä sekä tuemme työntekijöiden työkykyä. Asiakkaitamme ovat työpaikat, päättäjät, kansalaiset, työterveysyksiköt sekä muut työhyvinvointia kehittävät organisaatiot. Visiomme on ”Hyvinvointia työstä”, sillä terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. www.ttl.fi
Etsimme yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa Helsinkiin tarkkaa laboratorioteknikkoa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa ja sopimus tehdään heinäkuun loppuun asti, jatko on mahdollinen. Työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella.

Tehtävän kuvaus 

Tehtävään valittu henkilö tulee toimimaan avustavissa tehtävissä laboratoriossa, jossa testataan erilaisia suojainmateriaaleja mekaanisilla, termisillä, kemiallisilla ja optisilla testausmenetelmillä. Tavoite on selvittää testattavan materiaalin toimivuutta ja soveltuvuutta henkilönsuojaimissa. 

Toivomme sinulta 

Toivomme hakijoilta perustuntemusta tekstiilien ominaisuuksista ja niiden käyttäytymisestä. Eduksi on tekstiilitekniikan tai tekstiili- ja vaatetusalan tutkinto, arvostamme myös kokemusta alalta. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja toivomme kiinnostusta tekstiili- ja tutkimusalaa kohtaan. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä uusien asioiden omaksumiskykyä. Työtä tehdään tiimissä ja toivommekin hakijoilta myös hyvää yhteistyökykyä. 
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osaavien kollegojen kanssa, kattavan perehdytyksen työhösi sekä mahdollisuuden oppia lisää mielenkiintoisella toimialalla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.