(Poistunut julkaisusta)

LABORATORIOPÄÄLLIKKÖ
Cytomed Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme palvelukseemme Lappeenrantaan

LABORATORIOPÄÄLLIKKÖÄ

Laboratoriopäällikön tehtävässä vastaat lääketehtaan laatuvarmistuslaboratorion toiminnasta kokonaisuudessa. Laboratorio analysoi puhdasveden ja puhdastilojen monitorointi näytteet, raaka-aineet, pakkausmateriaalit sekä lopputuotteet.

Tehtävässä ohjaat noin viiden hengen tiimiä sekä osallistut myös itse vahvasti vastuualueesi laboratorioprosessien ja menetelmien kehittämiseen, menettelytapojen luomiseen ja ohjeiden laatimiseen.

Odotamme hakijalta vähintään viiden vuoden työkokemusta työskentelystä GMP-laboratoriossa ja esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa analytiikka- ja GMP-osaamista, kykyä asioiden ja ihmisten johtamiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä.

Edellytämme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi ylempi korkeakoulututkinto pääaineena kemia.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työkokonaisuuden kansainvälisessä lääkeyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Työsuhde on vakituinen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.08.2018 mennessä osoitteeseen: julia.wolkoff@cytomed.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Julia Wolkoff, puh. +358 401512044, keskiviikkoisin klo 9 - 16.