(Poistunut julkaisusta)

Laboratorion laadunvalvontapäällikkö
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme laboratorioomme laadunvalvontapäällikköä

vastaamaan laadunvalvontalaboratorion toiminnasta. Tehtäviisi kuuluvat pääosin asiakkailta saatujen analyysimenetelmien soveltaminen ja edelleenkehittäminen laboratoriossamme. Vastaat raaka-aineiden ja lopputuotteiden, reaktionseurantaan ja tuotantolinjojen pesuihin sekä ympäristöön ja turvallisuuteen liittyvien näytteiden analysoinnista ja raportoinnista. Toimit esimiestehtävissä ja vastaat laboratorion toiminnan kehittämisestä. Olet myös aktiivisesti mukana asiakasyhteistyössä, joten tehtävässäsi työskentelet tiiviisti kansainvälisten kemianyritysten kollegojen kanssa ja saat erinomaisen mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävässä vaaditaan orgaanisen kemian FM- tai DI-tutkinto ja monipuolista kromatografisten ja muiden analyyttisten menetelmien hallintaa. Sujuva suomen ja englannin kielen hallinta sekä hyvät organisointi-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat tärkeitä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatujohtaja Jaana Luomaranta

Sähköposti: jaana.luomaranta@cabb-chemicals.fi tai puh. 046 8760540

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 20.5.2018 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi