(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriomestari/laboratoriomekaanikko
LUT-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

LUT Voima hakee metallialan ammattilaista  

Laboratoriomestarin/laboratoriomekaanikon vakituiseen tehtävään

LUT Voima on yliopiston sisällä toimiva yksikkö, joka suunnittelee ja tuottaa tutkijoiden teoreettisen tutkimuksen kokeellisen verifioinnin laiterakennuspalvelut. LUT Voima on ongelmanratkaisija, asiakaslähtöinen, laadukas ja aloitteellinen tutkimuksen ja protorakennuksen kumppani. Toiminta perustuu nopeaan, joustavaan ja luotettavaan prototyyppituotantoon sekä kokonaisratkaisuihin, jotka yksikkö toteuttaa ideasta tuotteeksi saakka.

LUT Voima toimii kemian-, energia- sähkö- ja konetekniikan sovellusalueilla sekä niiden välimaastossa. Palvelukenttää ovat elektroniikka, sähkö- ja automaatiotekniikka, laiterakennus ja suunnittelu, mittalaitteiden kalibrointi sekä tutkimuslaitteiden huolto ja korjaus. Yksikkö edistää myös yhteistyötä opiskelijoiden, keksijöiden ja yritysten kesken. 

Laboratoriomestarin/laboratoriomekaanikon työhön kuuluu opetus- ja tutkimuslaboratorioiden laitteiden ja laitteistojen rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta kone- ja tuotantotekniikan alalta. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta koneistus- ja asennustehtävistä. Hitsaustaito ja CNC-koneistusosaaminen katsotaan eduksi.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis. Reagoit aktiivisesti ja nopeasti asiakkaan yhteydenottoon ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Olet myös kiinnostunut ylläpitämään ja kehittämään osaamistasi. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden kuin oman henkilökuntamme kanssa. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä täytetään toistaiseksi kuuden kuukauden koeajalla, ja työ alkaa marraskuun aikana sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.9.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja: projekti-insinööri Timo Nykänen, timo.nykanen@lut.fi, puh. 050 351 0299.