Laboratoriomestari
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Haemme Työympäristölaboratoriot-yksikköömme Kuopioon 

LABORATORIOMESTARIA

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Työterveyslaitoksen laboratoriotoiminta on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T013 (SFS-EN ISO/IEC 17025:2017) ja laboratoriollamme on myös Ruokaviraston hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. 

Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa mikrobiologian laboratoriossa laadukkaita mikrobiologian laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on analysoida mikrobiologisia palvelunäytteitä (mikrobien tunnistaminen, viljely ja qPCR) ja hoitaa näytteenvastaanottoa sekä viimeistellä asiakkaille lähteviä analyysivastauksia. Tehtävässä osallistut akkreditoidun toiminnan ylläpitämiseen.

Odotamme sinulta laborantin tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä laboratoriossa ja akkreditoidusta laboratoriotoiminnasta. Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, oma-aloitteista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, innostunutta ja sitoutunutta työotetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Työsuhteesi on vakituinen ja alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloliitteineen viimeistään 9.12.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja tuotepäällikkö Maija Kirsi, puh. 030 474 7024 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526537
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio