Laboratoriomestari
Oulun yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Oulangan tutkimusasema on Oulun yliopiston Infrastruktuuri-yksikön Kuusamossa sijaitseva alueyksikkö. Asema perustettiin vuonna 1966 palvelemaan bio- ja geotieteellistä tutkimusta ja opetusta. Nykyisin asema on yliopiston monitieteinen alueellinen yksikkö, joka toteuttaa opetukseen ja tutkimukseen liittyvän perustehtävänsä ohella yliopiston aluetoimintaa Koillismaalla. Asema tarjoaa modernin tutkimus- ja koulutusympäristön niin tutkijoille, opiskelijoille, opettajille kuin kurssien, seminaarien sekä kongressien järjestäjille. Erityisiä tutkimuksen fokusalueita Oulangalla ovat virtavesiekologian tutkimus ja kokeellinen ilmastonmuutostutkimus. Asema sijaitsee aivan keskellä Oulangan kansallispuistoa, ja ympärillä levittäytyvät Suomen kauneimpien joukkoon kuuluvat maastot ja maisemat!

Haemme nyt Oulangan tutkimusasemalle

Laboratoriomestaria

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laboratoriomestarin päätehtävänä on Oulangan tutkimusaseman laboratorioanalytiikan ja – toiminnan käytännön toteutus. Analysoitavat näytteet ovat pääasiassa vesinäytteitä erilaisista sisävesistä mutta myös maaperänäytteitä on tarve kyetä analysoimaan. Laboratoriomestarin työhön kuuluu myös laboratorion hankinnoista huolehtiminen, laitteistojen toimintakunnossa pitäminen sekä asemalla tapahtuvassa tutkimus- ja opetustoiminnassa avustaminen. Toimintakenttä on laaja, joten valmius sekä into monipuolisiin tehtäviin on tärkeää. Aseman laboratorio on moderni ja hyvin varustettu. Tilat ovat tuoreet ja laitteistoon kuuluvat mm. uusi Shimadzu TOC-L -hiilianalysaattori ja talvella 2021 tulossa oleva kolmikanavainen Seal AA500 ravinneanalysaattori.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa alan AMK- tai yliopistotutkintoa ja työkokemusta. Tehtävään kuuluu laboratoriotöiden lisäksi myös maastotyöskentelyä aina vesinäytteiden keräämisestä kokeellisessa ilmastonmuutostutkimuksessa avustamiseen asti, joten maastokelpoisuus on välttämätöntä. Tehtäviin kuuluu myös monipuolista avustamista aseman muissa töissä. Hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi. Henkilöllä on läsnäolovelvollisuus Oulangalla, tehtävää ei ole mahdollista hoitaa etänä.

Laboratoriomestarin palkkaus perustuu Oulun yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Kuulostaako sinun tehtävältäsi? Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 24.1.2021.

Lisätietoja: asemanjohtaja Riku Paavola, puh. 040-1761224, riku.paavola@oulu.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot