Laboratoriomestari
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Oulun yliopisto hakee laboratoriomestaria Koe-eläinkeskukseen toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.11.2020 alkaen.

Oulun yliopiston Koe-eläinkeskus on yliopiston infrastruktuuriyksikkö, jonka tehtävänä on koe-eläinten ja koe-eläinpalveluiden tuottaminen sekä tutkimusympäristön ja neuvonnan tarjoaminen eläinkokeellisessa toiminnassa. Eläinten hyvinvoinnista huolehtiminen ja hyvinvoinnin parantaminen eläimen kaikissa elämänvaiheissa on keskuksen toiminnan ydin.

Pääasialliset työtehtävät

Koe-eläinkeskuksen laboratoriomestari vastaa eri eläinlajien (hiiri, rotta, kaniini, lammas ja sika) hyvinvoinnista, perushoidosta ja terveydentilan seurannasta sekä avustaa tutkijoita koetoimenpiteissä ja hoitaa kokeessa olevia eläimiä. Osa työskentelystä tapahtuu Koe-eläinkeskuksen puhdastilayksikössä, hiiribarrierissa, jossa tuotetaan ja ylläpidetään myös geenimuunneltuja hiiriä. Tehtävät edellyttävät lakisääteisesti vuosittaista täydennyskouluttautumista ja viikonlopun päivystykset kuuluvat osana toimeen.

Vaadittu osaaminen ja kokemus

Kelpoisuusvaatimuksena laboratoriomestarin toimeen on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää alan työkokemusta eri eläinlajien kanssa sekä tietoteknillisiä taitoja. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus

Palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle MV3-4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuprosessi

Seuraavat dokumentit pyydetään liittämään hakemukseen

1) Curriculum vitae

2) Lyhyt kuvaus kokemuksesta ja motivaatiosta haettavaan tehtävään

Hakemus ja sekä liitteet pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 9.10.2020 mennessä. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Tehtävä alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Koe-eläinkeskuksen johtaja Hanna-Marja Voipio, hanna-marja.voipio@oulu.fi ja p. 0294485087

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot