(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriomestari
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Haemme Työterveyslaitoksen Työympäristölaboratoriot-yksikköön laboratoriomestaria Kuopioon.

Työterveyslaitos tarjoaa laajan valikoiman tutkittuun tietoon perustuvia työympäristön analyysipalveluita, puolueetonta neuvontaa ja moniammatillisia ratkaisuja.  Olemme FINAS-akkreditoitu laboratorio (T013, EN ISO/IEC 17025) ja laboratoriollamme on myös Eviran hyväksyntä asumisterveyteen liittyvissä määrityksissä. Tehtävänäsi on tuottaa akkreditoidussa mikrobiologian laboratoriossa laadukkaita mikrobiologian laboratoriopalveluita sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtävänäsi on analysoida mikrobiologisia palvelunäytteitä (viljely ja mikrobien tunnistaminen) ja hoitaa näytteenvastaanottoa sekä viimeistellä asiakkaille lähteviä analyysivastauksia. Tehtävänä on akkreditoidun toiminnan kehittäminen ja ylläpitäminen.

Odotamme

Odotamme sinulta laborantin tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä laboratoriossa ja akkreditoidusta laboratoriotoiminnasta. Asiakaspalvelukokemus on eduksi tehtävien hoidossa.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Arvostamme oma-aloitteista asennetta työhön ja yhteistyökykyä. Työsuhteesi alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työterveyslaitos toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 27.7.2018 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat antavat johtaja Sirpa Pennanen, puh. 030 474 7234 ja tuotepäällikkö Maija Kirsi, puh. 030 474 7024 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ttl.fi.