(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriomestari (paperinjalostus- ja pakkaustekniikka, bio- ja kiertotalous)
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme Tampereen yliopiston laboratoriopalveluihin

laboratoriomestaria (paperinjalostus- ja pakkaustekniikka, bio- ja kiertotalous)

Tampereen yliopiston laboratoriopalvelut on toimintayksikkö, joka vastaa yliopiston laboratorioiden toiminnasta ja ylläpidosta. Henkilöstöä vastuualueella on yhteensä reilut 150. Hervannan kampuksen toiminta jakautuu valmistukseen keskittyneisiin pajoihin ja neljän tiedekunnan opetus- ja tutkimuslaboratorioihin (tekniikka ja luonnontieteet, rakennettu ympäristö, informaatioteknologia ja viestintä, ja lääketiede ja terveysteknologia). Näissä tutkimusta ja opetustoimintaa tuetaan osaavan ja motivoituneen henkilöstön voimin. 

 

Tehtäväkuvaus

Haettava laboratoriomestarin tehtävä liittyy tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnan materiaalitieteiden ja ympäristötekniikan yksikön laboratorioihin. 

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat paperinjalostus- ja pakkaustekniikan pilotlinjan koeajojen aikaiset työtehtävät sekä muut pilotlinjaan liittyvät ylläpito- ja huoltotyötehtävät, joista esimerkkinä voisi mainita exstruusio- ja laminointilinjan käyttö- ja kunnossapitotehtävät. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat pilothallin varastosta ja jätehuollosta huolehtiminen, pilothallin koneiden kehittäminen ja rakentaminen sekä asiakasajojen valmistelu. 

Edellä mainittujen lisäksi työtehtävät voivat suuntautua materiaalitieteiden tutkimukseen ja opetukseen liittyvien koekappaleiden valmistukseen (erilaiset työstömenetelmät), tutkimuslaitteiden huoltoon ja ylläpitoon, tai bio- ja kiertotalouden pilotlaitteistojen rakentamiseen, ylläpitoon ja huoltoon sekä erityisesti pilotlaitteistojen käynnistysvaiheen erinäisiin tukitehtäviin.

 

Edellytykset 

Hakijalta edellytetään ammatillista peruskoulutusta soveltuvalta alalta (metalli-alan, koneenrakennuksen, koneasentajan tms.) sekä kokemusta tutkimus-/tuotantolaitteiden ylläpito- ja huoltotöihin liittyvistä tai vastaavista työtehtävistä. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Arvostamme avarakatseisuutta sekä valmiutta jatkuvaan oman ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä normaalien toimisto-ohjelmistojen käytön perushallintaa. Kohtuullinen englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme
 
 Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän modernissa, laaja-alaisessa työympäristössä. Meillä on nuorekas, kansainvälistyvä ja kehitysorientoitunut työyhteisö, jossa tutkimuksen ja opetuksen palvelutehtäviä toteutetaan innostuneesti ja tavoitteellisesti. Tehtävässä saat mahdollisuuden osallistua uusimman tutkimuksen tekemiseen tukitoiminnan kautta.
 Lue lisää työskentelystä meillä. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Laboratoriomestarin tehtävät asettuvat muun henkilöstön alustavalle vaativuustasolle 5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

 Tehtävässä on työsopimuslain mukainen 6 kuukauden koeaika.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva tehtävä, joka täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
 Kutsumme parhaimmat hakijat haastatteluun viikon 51 aikana. 

 

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Liitä hakemukseesi ansioluettelo.
 

Hakuaika tehtävään päättyy sunnuntaina 15.12.2019 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
 
Pekka Savolainen, puh. 040-718 8033, pekka.savolainen@tuni.fi

Jari Rintamäki, puh. 040-730 3443, jari.rintamaki@tuni.fi


Puhelimitse tavoitettavissa tiistaina 3.12. ja 10.12., klo 10-11.