(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioinsinööri
Ensto Utility Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Ensto Utility Networks -liiketoiminta-alueelle Porvooseen

Laboratorioinsinööriä

Tervetuloa Ensto-perheeseen, jossa erilaisuus, uteliaisuus ja avoimuus ovat tärkeä osa meitä!

Oletko kenties sähkövoimatekniikasta kiinnostunut insinööri ja haluat liittyä Enston verkonrakennusyksikön ainutlaatuiseen laboratoriotiimiin? Laboratoriossamme käytetään uusimpia testilaitteita ja se on akkreditoitu.

Tulet toimimaan ilmanjohto- ja maakaapelituotteiden sähköisessä ja mekaanisessa tuotetestauksessa ja pääset kehittämään sekä testauslaitteita- ja tapoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta testauksesta ja suurjännitetekniikan osaamista.

Luonteeltasi olet myönteinen, aktiivinen ja sinulla on halu kehittyä tulevaisuuden tuotelaboratoriomme huippuosaajaksi. Olemme kansainvälinen organisaatio, joten hyvä suomen- ja englanninkielen taito on edellytys työssä menestymiselle. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 30.9.2019 asti.

Tarjoamme sinulle palkitsevan avainpaikan sähköalan huipulta ja kansainvälisen konsernin tarjoamat henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet. Perheyrityksen arvot sekä inspiroiva ja innostava ilmapiiri tekevät työstämme mielekästä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä CV:si 28.9.2018 mennessä osoitteessa www.ensto.fi/ura. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lappalainen, puh. +358 204 76 2287.