(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioinsinööri
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Laboratorioinsinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt laboratorioinsinööriä monipuolisiin kemian ja laboratorion tehtäviin.

Osallistut prosessien ohjaukseen ja seurantaan erilaisten prosessien analyysimittausten sekä edellisiin liittyvien laboratoriotoimintojen osalta. Toimit asiantuntijana sekä ohjaat laboratorio- ja muuta henkilökuntaa vastuualueesi tehtävissä. Lisäksi osallistut myös muuhun kemian ja siihen liittyvien prosessijärjestelmien tarkastukseen, valvontaan sekä raportointiin.

Sinulla on tehtävään valmiudet antava AMK (ins.) koulutus. Arvostamme erinomaisia yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteistä ja käytännönläheistä otetta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta työkokemusta teollisuudesta.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Kimmo Tompuri, puh. 050-5167748.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!