(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioinsinööri
Fläkt Woods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Haemme  Toijalaan

LABORATORIOINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi on hoitaa laboratoriossa tehtäviä virtaus- ja äänimittauksia, analysoit mittaustuloksia ja tuotat teknistä dataa Suomen, Ruotsin ja Puolan tehtaillamme valmistettavia tuotteita varten. Osallistut tuotekehitys- ja tuotehuoltoprojekteihin ja olet kanavien ja päätelaitteiden T&K-tiimin aktiivinen jäsen. Tehtävässäsi raportoit tuotekehityspäällikölle. Teet yhteistyötä mm. markkinoinnin, valmistuksen ja hankinnnan kanssa. Pidät yhteyttä alihankkijoihin, toimittajiin, asiakkaisiin ja tutkimuslaitoksiin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä pohjakoulutusta. Voit olla vastavalmistunut tai jo hieman työkokemusta kerryttänyt insinööri. Sinulla on ilmanvaihto-osaamista ja perustiedot teräslevyn jalostuksesta. Tietojärjestelmien, mittaus- ja testauslaitteiden tuntemus on tehtävässä eduksi. Kansainvälisessä ympäristössämme työskentelet ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotekehitystiimiä. Alan johtavana yrityksenä Fläkt Woods Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan toimialalle, sisäänajon ja koulutuksen tehtäviisi sekä esimiesten ja kollegojen täyden tuen kehittymisellesi.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 26.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Jari Hokkanen, p. 040 868 3523 12.2.2017 klo 9.00-11.00 välisenä aikana.