(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriohoivamestari Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018
Haemme asiakkaallemme Pohjola Terveys Oy:lle Helsinkiin laboratoriohoivamestaria kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät

Tehtäviin kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen palvelu sekä laboratoriotyöskentelyyn kuuluvat tehtävät: näytteiden otto, asiakkaan ohjaus sekä näytteiden tutkittavaksi lähettäminen. Laboratoriohoivamestari vastaa Pohjola Sairaalan Helsingin toimipisteen laboratoriotoiminnan laadusta ja osallistuu laboratorio-toiminnan laskutuksen seurantaan.

Hoivamestari on asiakkaan ensi kontakti Pohjola Sairaalaan ja hänen vastuullaan on omalta osaltaan tuottaa asiakkaalle ammattitaitoinen, lämmin ja myönteinen asiakaskokemus asioinnin kaikissa vaiheissa.

Odotamme

Tehtävä edellyttää hoitoalan koulutusta (laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko) ja osaamista terveydenhuollon toimialasta ja laboratoriotyöskentelystä sekä mielellään kokemusta yksityisestä terveydenhuollon toiminnasta. Käytössä olevan potilastietojärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Avoin palveluasenne ja taito kohdata toinen ihminen ovat ensi arvoisen tärkeitä henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja tiimissä, jossa toimitaan osana moni ammatillista kokonaisuutta. Työn kuvaan kuuluu jatkuva yhteistyö sairaalan sisäisten yksiköiden (leikkausosasto ja kuvantaminen) ja ammatinharjoittajien kanssa.

Tarjoamme

Kokoaikaisen 5kk määräaikaisen vuokratyösuhteen. Aloitus tässä tehtävässä on 6.8.2018 ja työ tapahtuu Helsingin Pohjola Sairaalan tiloissa.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti alta löytyvän linkin kautta, kuitenkin viimeistään 16.7.2018

Tiedot

Haku päättyy: 16.7.2018
Työ alkaa: 6.8.2018
Työsuhteen kesto: 5kk määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Työpaikan sijainti: Helsinki
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28205&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi