(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriohoitajia ja lähihoitajia 2-3 vko projektiin, Oulu, Tampere, Kerava, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Oletko asiakaspalveluhenkinen laboratoriohoitaja tai lähihoitaja, jolla hymy ei hyydy? Suoriudutko annetuista työtehtävistä ripeästi ja ammattimaisesti? Haemme asiakasyrityksellemme Lääkärikeskus Aavalle laboratoriohoitajia ja lähihoitajia n. 3 viikon pituiseen projektiin, jossa ammatillisen osaamisen lisäksi korostuvat hyvät asiakaspalvelutaidot.

Lääkärikeskus Aavalla on asiakasyrityksille suunnattu projekti, jossa he järjestävät asiakasyrityksien tiloihin LabraHubit ja joissa otetaan asiakasyritysten työntekijöiltä laboratoriokokeita. Laboratoriohoitajana tehtäviisi kuuluu verikokeiden ottaminen ja lähihoitajana pääset mittaamaan henkilöiden pituuden, painon, vyötärön ja niskan ympäryksen sekä verenpaineen. Näytteidenotto järjestetään asiakasyrityksien tiloissa aamuisin klo 6.30-11.30. Työ sisältää matkustamista, sillä työ suoritetaan neljässä eri kaupungissa. Valitun henkilön odotetaan pystyvän työskentelemään kaikissa neljässä kaupungissa ja kaikkina näytteenottopäivinä.

Näytteenottopäivät ovat alustavasti Oulussa 24.2. -26.2., Tampereella 3.3.-5.3., Espoossa 6.3.-10.3. ja Keravalla 3 päivää viikolla 11 tai 12.

Näytteenottopäiviltä maksetaan viidestä tunnista koko päivän palkka ja päivärahat matkapäiviltä. Palkan lisäksi kustannetaan matkat sekä yöpymiset. Ennen ensimmäisiä mittauspäiviä järjestetään kattava perehdytys.


Edellytämme sinulta

Laboratoriohoitajan tehtäviin vaaditaan bioanalyytikon tutkintoa
Lähihoitajan tehtäviin vaaditaan joko lähi- tai sairaanhoitajan opintoja tai tutkintoa
Sitoutumista matkustamaan eri kaupunkien välillä
Ripeyttä ja ammattitaitoa


Tarjoamme sinulle

Täyden päivän palkan sekä päivärahan näytteenottopäiviltä
Matkat sekä yöpymiset


Kiinnostuitko?

Tehtävään voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi tai rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täyttämällä hakemuksen huolellisesti sekä liittämällä CV hakemukseesi.


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni