(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriohoitaja/Bioanalyytikko
Pihlajalinna Terveys Oy, Dextra Munkkivuori

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Haemme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Pihlajalinna Dextraan Munkkivuoreen. Työ on kaksivuorotyötä. Laboratorio päivystää laajoilla aukioloajoilla arkisin ja viikonloppuisin.

Työ sisältää asiakaspalvelua ja neuvontaa, näytteenottoa eri ikäisistä asiakkaista sekä näytteiden käsittelyä ja analytiikkaa. Teemme itse monipuolista päivystysdiagnostiikkaa sekä kliinistä fysiologiaa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Kokemus vastaavanlaista tehtävistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen työn moniammatillisessa huipputiimissä sekä hyvät henkilöstöedut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Työ edellyttää laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkintoa. Otamme huomioon myös keväällä 2019 valmistuvat bioanalyytikot. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja soveltuvuutta.

Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löytyessä.