(Poistunut julkaisusta)

Laboratoriohoitaja / Bioanalyytikko näytteenottotyöhön
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys.
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme
eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset,
sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko
Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain
MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen
joukkoomme!

Etsimme kesäsijaisuuteen tai sopimuksen mukaan pidemmäksikin aikaa osaavaa osa-aikaista laboratoriohoitajaa / bioanalyytikkoa näytteenottotyöhön. Ensisijaisesti kyse on verinäytteiden otosta ja työ tapahtuu arkisin pääasiassa aamuisin ja aamupäivisin sopimusasiakkaiden tiloissa.

Työvuoroista voi sopia erikseen, mutta toiveena olisi, jos pystyisi jo aloittamaan ennen kesää ja tekemään kesällä näytteenottoja sovitusti. 

Toivomme, että hakija on koulutukseltaan laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko, mutta huomioimme myös näytteenottokoulutuksen saaneet sairaanhoitajat tai lähihoitajat.  Lisäksi toivomme, että perehdytyksen jälkeen henkilö pärjää työssään itsenäisesti. Toivomme myös ainakin jonkinlaista aiempaa kokemusta näytteenottotyöstä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn henkilölle joka haluaa työskennellä osa-aikaisesti tai määräaikaisesti. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen tuntipalkan.

Jos tällainen mahdollisuus kiinnostaa, niin jätä hakemus ja kerro koulutuksestasi, osaamisestasi ja miten tällainen työ sinulle sopisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.