Laboratorioesimies
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Stora Enso on toiseksi suurin paperinvalmistaja Euroopassa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja laaja tuotevalikoima sekä painotuotteisiin että toimistokäyttöön. Asiakkaat hyötyvät Stora Enson laajasta ensi- ja kierrätyskuidusta valmistetusta paperivalikoimasta sekä vahvasta toimialakokemuksesta, osaamisesta ja asiakastuesta.

Tehtäväkuvaus

Haemme laboratorioesimiestä Kemiin Veitsiluodon tehtaan laboratorioon vakituiseen työsuhteeseen.

Laboratorion esimiehenä huolehdit laboratorion toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastuullasi on, että laboratorion tekninen suorituskyky, henkilöstön osaaminen ja palvelukyky vastaavat niin tehtaan prosessien kuin tuotteiden vaatimia mittaustarpeita sekä kehittyvät tulevaisuudessa niiden mukana.

Toimit tehtävässä reilun kahdenkymmenen laborantin esimiehenä. Henkilöstön osaamisen, turvallisuuden, hyvinvoinnin ja toimintatapojen kehittäminen on tärkein osa työtäsi. Lisäksi ylläpidät sekä kehität tehokasta ja sujuvaa yhteistyötä laboratorion ja tehtaan muiden osastojen ja toimintojen välillä.

Tarjoamme vaativan ja haasteellisen tehtävän, joka antaa sinulle monipuolisen näköalapaikan ison tuotantolaitoksen keskeiseen ja tärkeään tukitoimintoon. Pääset johtamaan kokenutta, motivoitunutta ja osaavaa joukkuetta sekä rakentamaan tulevaisuutta yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa.

Tehtävävaatimukset

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja halua kehittää ihmisiä, työyhteisöä ja toimintatapoja. Edellytämme myös vähintään AMK-tasoista koulutusta tekniseltä alalta.

Osaaminen ja kokemus laboratoriotyöstä tai sen johtamisesta katsotaan eduksi, kuten myös mahdollinen kokemus metsä- tai muualta prosessiteollisuudesta. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi odotamme sinulta myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 30.9.2020 mennessä. Rekrytoiva esimies Reijo Vapa, reijo.vapa@storaenso.com, p. 040 835 4433, vastaa mielellään kysymyksiisi liittyen avoimeen tehtävään. Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Seuraa meitä

Instagram @storaensoworld

Facebook www.facebook.com/storaenso/

LinkedIn www.linkedin.com/company/stora-enso/

You are the opportunity. Liity joukkoomme.

www.storaenso.com/careers

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386363
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi