(Poistunut julkaisusta)

Laboratorioesimies
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Kemissä sijaitseva Veitsiluodon tehdas kuuluu Stora Enson Paper-liiketoiminta-alueeseen. Kolmen paperikonelinjan, sellutehtaan, hiomon, arkittamon ja sahan muodostaman integraatin vuosituotantokapasiteetti on yhteensä 810 000 tonnia toimistopapereita ja päällystettyjä aikakauslehtipapereita sekä 160 000 m3 sahatavaraa. Sellutehtaan 375 000 tonnin vuosituotanto käytetään toimistopapereiden raaka-aineeksi. Veitsiluodon tehdas on noin tuhannen ihmisen työpaikka, heistä noin 620 työskentelee Stora Enson palveluksessa.

Haemme nyt Kemiin Veitsiluodon tehtaan laboratorioon esimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

Tehtävänäsi laboratorion esimiehenä on huolehtia laboratorion toiminnasta ja sen kehittämisestä siten, että laboratorion tekninen suorituskyky ja henkilöstön osaaminen ja palvelukyky vastaavat tehtaan prosessien ja tuotteiden vaatimia mittaustarpeita ja kehittyvät myös tulevaisuudessa niiden mukana.

Toimit tällä hetkellä noin 25 laborantin esimiehenä. Henkilöstön osaamisen, turvallisuuden, hyvinvoinnin ja toimintatapojen kehittäminen on tärkein osa työtäsi. Lisäksi tehtävänäsi on ylläpitää ja kehittää tehokasta ja sujuvaa yhteistyötä laboratorion ja tehtaan muiden osastojen ja toimintojen välillä.

Tarjoamme vaativan ja haasteellisen tehtävän, mutta myös monipuolisen ja hyvän näköalapaikan ison tuotantolaitoksen keskeisessä ja tärkeässä tukitoiminnossa. Pääset johtamaan kokenutta, motivoitunutta ja osaavaa joukkuetta sekä tekemään yhteistyötä ja rakentamaan tulevaisuutta alan ammattilaisten kanssa.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta vähintään AMK-tasoista koulutusta tekniseltä alalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta esimiestehtävistä ja halua kehittää ihmisiä, työyhteisöä ja toimintatapoja.

Osaaminen ja kokemus laboratoriotyöstä tai sen johtamisesta katsotaan eduksi, kuten myös mahdollinen kokemus metsäteollisuudesta tai muualta prosessiteollisuudesta. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi odotamme myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Haethan tehtävää viimeistään 23.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

T&K-päällikkö Reijo Vapa, reijo.vapa@storaenso.com, p. 040 835 4433